Ava Karabatić (FOTO: Instagram)
Ava Karabatić (FOTO: Instagram)

Ava Karabatić preselila se u Beograd, a tamo joj se očito baš sve sviđa.


Ava Karabatić u Beogradu živi već šest mjeseci, a tamo je dobila i posao TV voditeljice. Trenutno ganja državljanstvo, no uskoro bi, postoji mogućnost, mogla preseliti u Italiju. Tamu ju, navodno, čeka filmska karijera, a trebala bi skoknuti i do Rima gdje bi se trebala sastati s talijanskim premijerom.

Ava je kazala kako je u Beogradu više vole nego u njezinom Splitu. 'Beograd je grad koji vas uzdigne, a ljudi su predivni prema meni. I u Hrvatskoj me vole, a moj rodni Split je specifičan, tamo vam ne opraštaju uspjeh. Tako je i u mojem slučaju', kazala je Ava za srpski Kurir.

Ava Karabatić (FOTO: Instagram)

Ava je kazala i kako su Srbi bolji ljubavnici. 'Nisam imala puno mladića, ali ako već moram odabrati, izabrat ću Srbe. Oni su za nijansu bolji od Hrvata', kazala je Ava koja ljubi jednog Beograđanina, a kao najprivlačnijeg političara ističe Vanju Udovičića, tamošnjeg ministra sporta.

Ava se nedavno slikala sa srpskom zastavom, a smatra da joj to u Hrvatskoj nitko nije zamjerio. Uskoro, tvrdi, odlazi u Italiju gdje bi se trebala vidjeti s njihovim premijerom, a pregovara i za ulogu u jednom filmu.
 

 

A photo posted by ava karabatic (@ava__karabatic) on