Slavni glumac Anthony Hopkins još je jednom potvrdio kako nema apsolutno nikakvu komunikaciju s kćeri Abigail i kako ga to zapravo, uopće ne dira.

Galerija


Nedavno priznanje Anthonyja Hopkinsa kako uopće ne komuncira s kćeri Abigail Harrison i ne zna ima li unučad, izazvale su mnoštvo komentara i čuđenje javnosti. Nakon izazvane drame, poznati glumac stao je u obranu samoga sebe rekavši kako njegove izjave nisu bile bezosjećajne i hladne, nego je jednostavno naučio živjeti s kćerkinom odlukom da ne želi biti dio njegova života.

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images)
Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Anthony Hopkins - 3 Bio je omiljen mnogima dok nije hladnokrvno odao jedan detalj iz svog privatnog života: "Svejedno mi je bilo" Vitalij Alšanski Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

Kako sam kaže: “Ne, nisam bio hladan. Njezina odluka je samo njezina. Znate, učinio sam sve kako sam najbolje znao, ali OK, ako netko ne želi biti dio mog života, u redu. Neka ide i radi što god želi. Nemam nikakve uspomene. Želim joj sve najbolje ali ne želim pričati o svojoj kćeri. Ta priča je za mene završena.“
Glumac je dodao i kako se ne osjeća krivim za ništa jer drugi ljudi rade što žele. Sam to ne može razumjeti i zato se time ne zamara.

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images)
Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Njegovo objašnjenje stiglo je nakon što je progovorio za britanski Radio Times o odnosu s Abigail, koju je dobio u braku s prvom suprugom Petronellom Baker 1969. godine. Abigail, koja se bavi pjevanjem i podučavanjem pjevanja te glumom, promijenila je prezime kako bi ostvarila uspješnu karijeru bez utjecaja poznatog prezimena.
Sa slavnim ocem povezala se nakratko tijekom devedestih godina kada je glumila u dva njegova filma “Zemlja sjenki“ i “Na kraju dana“. Od tada su jedva progovorili.

Novinarka Daily Maila, Sarah Rainey izvjestila je kako je od anonimnog izvora, bliskog Abigail, dobila informaciju kako je ona i dalje vrlo povrijeđena cijelom situacijom i lošim odnosom s ocem.
“Svaki put kad je htjela krenuti iznova susretala se s njim – na filmovima, posterima, reklamama.Iako su zapravo živjeli na suprotnim stranama Atlantskog oceana, obzirom da ona živi u Los Angelesu, bilo mu je nemoguće pobjeći.“ – prenosi Daily Mail.