Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dogodilo se to mnogim zvjezdama prije nje, no svaki put je jednako šokantno. Moglo se vidjeti sve!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Fail Udario tatu u međunožje, pa slučajno izazvao štetu koja će se brojiti u tisućama kuna Auto iz Pančeva Slika iz Pančeva nasmijava cijelu regiju: ''Što bi se dogodilo da udari nekoga?!''

Kada izlazimo van, obično nosimo donje rublje. No ako ste glavna zvijezda filma 'Les Miserable' i morate se pojaviti na premijeri u New Yorku u uskoj crnoj haljini na kojoj se sve ocrtava, može se dogoditi da je bolje ne staviti donje rublje. Upravo to se dogodilo slavnoj glumici.

Prilikom izlaska iz auta, glumica Anne Hathaway je zakoračila i pokazala sve okupljenim paparazzima koji su zabilježili golišavi trenutak. Anne je posramljena i jako joj je neugodno zbog fotografije koja je uhvatila njezino golo međunožje.

>> Utjelovila 'jadnicu' a onda - zablistala!

Haljina koju potpisuje Tom Ford, bila je za Anne fatalna, a fotografija je obišla svijet – i u video formatu. 'Izlazila sam iz auta, moja haljina je bila toliko uska da nisam ni shvatila da se moglo sve vidjeti! Užas! Potpuno sam shrvana… kao da sam podigla suknju pred njima i sve im pokazala', Anne je rekla za NY Daily News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook