Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslušajte osamdesetogodišnjakinju iz Beograda koja je svojom pričom i pjesmom rasplakala mnoge. Ovo je bio aplauz koji je čekala cijeli život!


Anđelka Mandić Olgina ima osamdeset godina, dolazi iz Beograda i više je puta u životu gledala smrti u oči. Prijavila se na talent show 'Nikad nije kasno' gdje je odlučila pokazati koliko golem talent za pjevanje ima.

'Kada se Jugoslavija raspala, ja sam ispala kolateralna šteta'

Vezani članci Duo Giurintano Najseksi par "Supertalenta" vratolomni nastup zapečatio vrućim poljupcem Duo Kamikazete Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove

Ona je kćerka solunskog vojnika, a kao djevojčica nekoliko je godina provela u logoru. Bila je i siroče pa je dio života bila u jednoj ruskoj obitelji. Radila je i kao novinarka, a od istog joj je posla stradala kralježnica. Ova simpatična gospođa tečno govori engleski i ruski jezik, a pjevanjem se bavi više od četiri desetljeća.

REKORD koji nitko nije oborio - najprodavanija ploča bivše Jugoslavije

Ona je zaista dokaz da nikad nije kasno. Iza sebe ima uzbudljiv život koji je ukratko i ispričala žiriju pred kojim je morala pokazati svoje pjevačke mogućnosti.

Bosanska izvedba pjesme 'Hello'! Da je barem i Adele čuje

Anđelka je otkrila da je cijeli život prate suze, ali kako kaže vrijeme sanira sve rane. Zasigurno će i vas dirnuti njezina priča koju možete pogledati na 1:16:00 minuti ove snimke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook