Povratak u prošlost

Splitska glumica prisjetila se davne 1996. godine: '' Tu sam imala sam samo 13 godina''

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Gruica (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica, Boran Uglešić (FOTO: Instagram) Galerija

Ana Gruica prisjetila se svog djetinjstva i s obožavateljima podijelila vlastitu fotografiju iz davne 1996. godine.

Hrvatska glumica Ana Gruica svoje Instagram pratitelje iznenadila je fotografijom sebe iz davne 1996. godine, kada je bila tek djevojčica.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Josip Kevrić) Pozirala sa suprugom Splitska glumica na premijeri filma Vinka Brešana pokazala grudnjak koji je izvirio ispod sakoa

Fotografija je nastala u jednom noćnom klubu, Ana je imala samo 13 godina i danas se pita je li tada izgledala starije nego što je bila.

" Ja. Sa 13. Prije modne revije. Pod budnim okom svog oca i današnjeg zeta Tončija Maroša. U (ondašnjeg) Paganinija. 1996. Hm. Izgledam li starije tu?!", napisala je danas 35-godišnja Ana.

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Pratitelji su joj u komentarima poručili kako na fotografiji izgleda kao da ima minimalno 20 godina, da izgleda puno starije i da je ekstra.

Koliko se Ana, koje je odnedavno sretno udana za poznatog splitskog psihijatra Borana Uglešića, promijenila od 1996. godine do danas procijenite sami. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene