Oglasio se i on

OBITELJSKA DRAMA Roditelji slavnog boksača fizički i psihički maltretirali njegovu ženu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni boksač Amir Khan bilježi velike sportske rezultate. No, u obitelji mu ne cvjetaju ruže.

Slavni britanski boksač Amir Khan prolazi kroz veliku obiteljsku dramu. Naime, njegova supruga Faryal optužila je njegove roditelje za maltretiranje. Njima je, naime, zasmetalo što se Faryal ne oblači i ne ponaša u skladu sa islamskim običajima. Vlasnik dvije olimpijske medalje i dvostruki prvak svijeta s lijepom Faryal u braku je tri godine te su roditelji dvogodišnje curice.

Svojim načinom života privlače pažnju medija, no tek je nedavno Faryal na društvenim mrežama objavila da joj njezina svekrva godina uništava život. Gospođa na sina navodno vrši pritisak da ostavi Faryal, a nju kritizira što se ne pokriva, već se oblači prilično oskudno. Faryal kaže da su je svekar i svekrva tijekom tri godine i fizički i psihički zlostavljali, da je nazivaju lošom muslimankom te da su je izrezali iz obiteljskih fotografija.

 

Who's with me? #faryalmakhdoom #womenempowerment #womanpower

A photo posted by Faryal Makhdoom Khan (@faryalmakhdoom) on

Da bi im se osvetila za sve, Faryal je objavila sliku njihovog drugog sina, a suprugovom brata, kako leži pijan i gol na krevetu. Budući da je i to izazvalo skandal, Amir je svoju suprugu i roditelje zamolio da se prestanu svađati.

"Ispričavam se zbog blesavih fotografija i poruka koje je objavila moja supruga. Dok ja naporno radim da bih pomogao siromašnima na humanitarnim večerama, moja žena i roditelji bacaju ljagu na moje ime. Nisam želio biti upleten u ovaj kaos. Kakav god nesporazum izbio između roditelja i moje žene, trebaju to čuvati za sebe. Djetinjasto ponašanje, obje strane moraju prestati, dosta mi je", rekao je slavni boksač.

Supruga se nakon toga ispričala zbog svoje objave, ali je objasnila da je bila bijesna te je osjećala potrebu da se opravda. Inače, Amirova obitelj porijeklom je iz Pakistana, no on je rođen i odgojen u Engleskoj. Faryal je rođena u New Yorku, no preselila se zbog supruga.

 

Late night selfies

A photo posted by Faryal Makhdoom Khan (@faryalmakhdoom) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene