Pogledajte galeriju!

Policija privela glumicu: Stavila raščupanu periku, htjela se sakriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amanda Bynes nakon niza incidenata nastavlja šokirati javnost.

Nekad je bila prava uzorna teen zvijezda, a danas je buntovnica koja je završila na sudu zbog trave. Tako je, riječ je o Amandi Bynes koja je ovog tjedna uhićena zbog posjedovanja marihuane kad joj je policija usred noći pokucala na vrata nakon što ju je prijavio portir u zgradi.

>> Uhitili je zbog pušenja 'trave': 'Znate li vi tko sam ja?!'

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 šteta što je promijenila imidž Teško nam je povjerovati da je ovo slatkica koju smo nekad gledali u omiljenim tinejdžerskim filmovima, znate li o kome je riječ?

I ne samo to, Amanda je prilikom dolaska policije pokušala baciti bong za pušenje marihuane kroz prozor, ali joj nije pošlo za rukom.

Kako je blago halucinirala, policajci su je prije izvođenja pred suca odveli u bolnicu na psihijatrijski pregled, a potom je odveli i pred suca. Amanda je snimljena u nezahvalnom izdanju - na sebi je imala trenirku, a na glavi periku za lutke.

Inače plavuša, Amandy je skroz odrezala svoju lijepu kosu, a periku je stavila na glavu kako bi se navodno sakrila od snimatelja i fotografa dok su je privodili pred suca.

Nakon sasulušanja, na svom Twitter profilu je napisala: 'Ja sam dobra osoba, ne pušim travu, samo cigarete! Bong mi je služio za duhan!'

Prema pisanju američkih medija, sudac joj nije baš povjerovao na saslušanju, a niti ova poruka neće joj mnogo pomoći da dobije naklonost javnost nakon posljednjih incidenata. Na sudu se mora pojaviti idućeg mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene