Nakon tuluma

Potpuno gola: Zvijezda "Spasilačke službe" fotografima pokazala sve

Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 2 +0 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Previše godina i previše alkohola. Tako bi se mogle rezimirati gole fotografije glumice koja se proslavila ulogom u "Spasilačkoj službi".

Glumica Alicia Marie Arden pozirala je u Silvestarskoj noći paparazzima potpuno gola u svom automobilu. Poznata vam je iz "Spasilačke službe". Glumica se obožava skidati, a kako je doček Nove godine planirala na nekoliko zabava, nije mogla ići svugdje u istom outfitu.

Pogledaj i ovo Carmen Electra - 9 Prepoznajete li je? Najnovija snimka seks-simbola 90-ih ozbiljno je zabrinula sve koji su je vidjeli, što se to događa s ljepoticom koju svi znaju zbog crvenog kupaćeg kostima?

Stoga se Alicia odlučila presvlačiti u automobilu. Kad su je u presvlačenju uhvatili paparazzi, nije se pretjerano potresla, samo se nasmijala i pozirala gola. 48-godišnja žena bila je, barem se tako čini, prilično alkoholizirana.

Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene