Alexandra Stan preživjela je pravi pakao. Njezin menadžer brutalno ju je pretukao nakon što je tražila isplatu svog honorara.

Galerija


Poznata glazbenica Alexandra Stan preživjela je pravi pakao kad ju je menadžer pretukao, a sve zato što je tražila od njega da joj isplati honorar. Najpoznatija rumunjska pjevačica dala je za tamošnju televiziju intervju, optuživši u njemu menadžera Marsela Prodana za nasilje, ozbiljne masnice na licu. Internetom kruži i snimka koja pokazuje koliko joj je teške udarce zadao.

Vezani članci Slika nije dostupna Alexandra Stan stiže u Zagreb: Osvoji karte! Slika nije dostupna Upoznajte novu disko kraljicu koja je s trona skinula i JLo!

"Moji obožavatelji su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala prometnu nesreću. Ovako izgledam zbog Marsela Prodana! Udarao me i gurao, pala sam u nesvijest kad sam mu pokušala uzvratiti. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju. Bila sam ušuškana kao da sam spavala", rekla je Stan.

"Odveo me u svoj automobil, koji sam u toku vožnje pokušavala napustiti. U jednom trenutku mi je otvorio vrata i izbacio me, krvava sam bježala", dodala je pjevačica u intervjuu za rumunjsku televiziju te dodala da je nastavila trčati nasred ulice i pokušala zaustaviti automobil koji joj je prilazio.