Preživjela pravi pakao

Menadžer brutalno pretukao poznatu pjevačicu kad ga je zatražila isplatu honorara: ''Bježala sam krvava''

Alexandra Stan (Foto:Profiemdia) Alexandra Stan (Foto:Profiemdia) Profiemdia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alexandra Stan (Foto: Profimedia) Alexandra Stan (Foto: Profimedia) +0 Alexandra Stan (Foto:Profiemdia) Galerija

Alexandra Stan preživjela je pravi pakao. Njezin menadžer brutalno ju je pretukao nakon što je tražila isplatu svog honorara.

Poznata glazbenica Alexandra Stan preživjela je pravi pakao kad ju je menadžer pretukao, a sve zato što je tražila od njega da joj isplati honorar. Najpoznatija rumunjska pjevačica dala je za tamošnju televiziju intervju, optuživši u njemu menadžera Marsela Prodana za nasilje, ozbiljne masnice na licu. Internetom kruži i snimka koja pokazuje koliko joj je teške udarce zadao.

Pogledaj i ovo showbuzz Koncertna poslastica Alexandra Stan stiže u Zagreb: Osvoji karte!

"Moji obožavatelji su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala prometnu nesreću. Ovako izgledam zbog Marsela Prodana! Udarao me i gurao, pala sam u nesvijest kad sam mu pokušala uzvratiti. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju. Bila sam ušuškana kao da sam spavala", rekla je Stan.

"Odveo me u svoj automobil, koji sam u toku vožnje pokušavala napustiti. U jednom trenutku mi je otvorio vrata i izbacio me, krvava sam bježala", dodala je pjevačica u intervjuu za rumunjsku televiziju te dodala da je nastavila trčati nasred ulice i pokušala zaustaviti automobil koji joj je prilazio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene