Haljina je bila sjajna, no jedan detalj ipak je pokvario cijeli dojam.


Sinoćnja dodjela nagrada Zlatni globus okupila je na jedno mjesto sva najslavnija showbizz lica. Otvorena je sezona nagrada, ali i glamuroznih haljina. Među ljepoticama se isticala i slavna manekenka Alessandra Ambrosio. Nosila je čipkanu haljinu boje vina, a bila je toliko delikatna tako da su prozirni dijelovi jedna pokrivali njezina intimna područja.

Amy Poehler i Tina Fey: 'Clooney je osvojio nagradu za životno djelo, no ta je nagrada trebala ići njegovoj supruzi jer živi s njim'

Vezani članci Alessandra Ambrosio Zbog nestašne košulje svi su se okretali za njome, ali tek onda im je priredila pravi show i dala dodatnog materijala Alessandra Ambrosio - 2 Dečka je doslovno bacila na koljena kako bi uslikao što bolju fotku, jasno je zašto je tražena, no ona je odlučila raditi samo za sebe!

Očito je bila u toplesu, no detalj koji je upadao u oko su bile prebijele gaćice koje su se nadzirale ispod seksi haljine. 33-godišnja manekenka nije se previše obazirala na to, no vjerojatno će drugačije misliti kad vidi fotografije - bljeskovi kamera pokazali su i ono što nije trebalo biti otkriveno.

Nakon revije Victoria's Secret seksi mama se uputila i na sunčani odmor, a već je snimila i neke nove reklamne kampanje. Uz ovakvo tijelo, oproštene su joj i male modne pogreške.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook