50 Cent kupio je 200 karata za koncert Ja Rulea samo kako bi mu napakostio.

Galerija


Slavni američki reperi 50 Cent i Ja Rule već su 20 godina u međusobnoj svađi, koja je očigledno svoj vrhunac dosegla na Ja Ruleovu koncertu održanom u nedjelju navečer. 

Vezani članci Duško Lokin (Foto: Dnevnik.hr) Duško Lokin otkrio zašto su se on i Vice Vukov posvađali 1990.! "On je rekao 'Ne pjevaš ti, pjevam ja!'" Slika nije dostupna A tako je divan trio to bio: Otpustio je člana benda usred koncerta na pozornici

Naime, 50 Cent je kupio 200 karata za koncert i to one za prve redove, samo kako bi dvorana izgledala prazno. Bizaran potez upotpunio je objavljenom fotografijom na Instagramu, na kojoj je fotošopom dodao svoj lik na jednom od sjedala u dvorani.

Ja Rule nije ostao dužan kolegi pa je uskoro na svom Instagram profilu objavio fotografiju 50 Centa sa šminkom i perikom te njegovu fotografiju s transeksualcem.

 

Svađa između dvojice repera započela je nakon što je Ja Rule opljačkan u Queensu i nakon što je navodno vidio 50 Centa u društvu pljačkaša.

No Ja Rule danas negira tu verziju događaja i tvrdi da se 50 Cent zapravo naljutio jer su ga iz izdavačke kuće Murder Inc. ignorirali i nisu htjeli suradnju tijekom snimanja pjesme Ja Rulea Murda 4 Life.

Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

Ella Dvornik otvoreno o predrasudama: ''I nije laž da sam narkomanka''