Pozivaju na odgovornost

Zatvoreni klubovi diljem Hrvatske: ''Zdravlje našeg osoblja i naših gostiju nam je prioritet''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni noćni klubovi tijekom tjedna objavljivali su da se zakazani eventi ne otkazuju, no s obzirom na razvoj situacije, mnogi su ipak zatvorili svoja vrata o čemu su svoje posjetitelje obavijestili putem društvenih mreža.

''Slijedom aktualnih događaja, odgađa se naš event, a o svim daljnjim događanjima i novim datumima bit ćete obaviješteni'', uglavnom su poruke kojima su noćni klubovi dilljem Hrvatske obavijestili svoje posjetitelje da narednog vikenda, a i koliko god će to biti potrebno, zatvaraju svoja vrata.

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Svi oni također pozivaju svoje goste da budu odgovorni prema sebi i drugima te zahvaljuju na razumijevanju u ovim neizvjesnim vremenima.

''Zdravlje našeg osoblja i naših gostiju nam je prioritet. Kao zajednica, možemo pokazati odgovornost na način da ne širimo dezinformacije, kontinuirano se educiramo i vodimo brigu o higijenskim navikama'', poručuju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene