Počela s 15 godina

S malih ekrana ju pamtimo kao pravu zlicu, a nisu ju mimoišle ni preljubničke afere čiji su sočni detalji tek kasnije otkriveni

Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Galerija

Tiffani Amber Thiessen proslavila se u seriji "Saved By the Bell" u kojoj je glavnu ulogu dobila sa samo 15 godina.

Američka glumica Tiffani Amber Thiessen svjetsku je slavu stekla zahvaljujući ulozi Kelly Kapowski u popularnoj televizijskoj seriji "Saved By the Bell", koja je dobila u dobi od samo 15 godina nakon što je pobijedila na izboru ljepote Miss Junior America.

Bio je to tek početak njezine glumačke karijere, a vrhunac je ostvarila nakon što se pojavila kultnoj seriji "Beverly Hillsu 90210" glumeći lošu djevojku Valerie Malone, nakon čega se pojavila u niz drugih serija i filmova poput "White Collar", "Alexa & Katie", "Northpole", "Pandemic" i drugih.

Danas 48-godišnja Tiffani je od prvih dana slave privlačila veliku pozornost javnosti, a nikako nije mogla izbjeći ni skandale koji su se povezivali uz njezino ime. Naime, nakon prestanka emitiranja serije "Saved By the Bell" na vidjelo su izašli i neki sočni detalji, a objavljena je čak i knjiga sa snimanja koja navodi da je bila u vezi s kolegom Marijem Lopezom, koja je naglo završila kad ga je na setu uhvatila kako je vara sa sporednom glumicom. Dodano je i da je bila s kolegom Markom-Paulom Gosselaarom.

Producent serije Peter Engel tvrdio je da je Tiffani bila prvo s Markom, a onda s Marijem.

"Uhvatila ga je u garderobi sa sporednom glumicom. Nosila je njegovu kožnu jaknu koju je potom u bijesu potrgala i bacila na njega", prisjetio se Peter.

Tiffanini se obožavatelji slažu kako se nakon svih tih godina nije puno promijenila te da je bila i ostala prava ljepotica.

U lipnju 2010. godine je sa suprugom Bradyjem Smithom s kojim se vjenčala 2005. godine, dobila djevojčicu Harper Renn, a 2015. dječaka Holta Fishera. Prije nego što se skrasila s Bradyjem, Tiffani je izlazila s kolegom Brianom Austinom Greenom, a bila je i zaručena za glumca Richarda Ruccola.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +7 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene