Sada ima novi cilj

Buran život i odlasci pod nož koje nikada nije skrivala ostavili su tužan trag na licu i tijelu jedne od nekad najslađih pjevačica

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Galerija

Pjevačka karijera Kerry Katone ostala je u sjeni njezinih brojnih odlazaka na estetske korekcije i potpuno promijenjenog izgleda lica i tijela.

Britanska pjevačica Kerry Katona proslavila se u grupi Attomic Kitten, a danas umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom i novim načinom života i činjenicom da više na nalikuje na samu sebe od prije nekoliko godina.

Pogledaj i ovo Kerry Katona e baš se promijenila! Nekadašnja slatkica i zvijezda grupe koja je bila hit 90-ih, više ne nalikuje na sebe od prije nekoliko godina!

40-godišnja Kerry nerijetko šokira svojim fotografijama i snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama, iako je oduvijek otvoreno govorila o strogim dijetama kojima se odlučila podvrgnuti nakon što je prikupila značajan višak kilograma. Nikada nije krila ni odlaske na estetske zahvate i nekoliko je puta o tome javno progovorila.

Sve je počelo nakon što je rodila i počela se boriti s mentalnim problemima, ali i ovisnošću o alkoholu. Tvrdi da je odluku o odlascima pod nož donijela zato jer je vjerovala da joj nikakve dijete niti vježbe neće pomoći, a liposukcija je bila jedan od prvih estetskih zahvata kojima se podvrgnula. Uslijedilo je smanjivanje grudi, ubrizgavanje botoksa u lice, podizanje obraza, povećanje usana i korištenje filera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

Na kraju je višak kilograma izgubila iz pomoć svog dečka i osobnog trenera Ryana Mahoneyja na što je danas jako ponosna. Nema u planu odustati od održavanja tijela u top formi, iako ju neki već uspoređuju s terminatorom, pa se sada odlučila prijaviti u show "Celebrity SAS: Who Dares Win" nakon vježbanja u lockdownu u kojem će se takmičiti s drugim poznatima ličnostima iz Velike Britanije poput Kierona Dyera, Wesa Nelsona i Jacka Quickendena.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene