Suzanne Somers objavila je na Instagramu fotografiju s Jennifer Aniston i Laurom Dern koje su od nje mlađe dvadesetak godina, a otkrila je i povod njihovog zajedničkog druženja.

Galerija


Američka glumica i zvijezda serija "Three's Company" i "Step by Step" Suzanne Somers i u osmom desetljeću života se može pohvaliti atraktivnom pojavom, no ono što se mnogi zapravo prvo pitaju kada je vide jest koji je broj estetskih operacija na kojima je dosad bila.

Vezani članci Jennifer Aniston i David Schwimmer Omiljeni Ross i Rachel navodno su postali par i u stvarnom životu, šuška se da se ne odvajaju otkako su se opet vidjeli! Jennifer Aniston Ne odustaje od odluke zbog koje je izgubila prijatelje i dio obožavatelja, a za kritičare ima i jasnu poruku

74-godišnja Suzanne poznata je kao velika obožavateljica raznih zahvata na licu, a ovih se dana našla u središtu pažnje nakon što je pozirala zajedno s 52-godišnjom Jennifer Aniston i 54-godišnjim Laurom Dern, također velikim zvijezdama malih ekrana. A prema procjenama liječnika, Suzanne je bila na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, ubrizgavanju botoksa i stavljala je filere u usne.

Fotografiju je na profilu na Instagramu podijelila sama Suzanne, a otkrila je kako su se sve tri našle na istom mjestu, u isto vrijeme.

"4. lipanj u kući Courteney Cox, uvijek je vrh! Druženje s dragom Laurom Dern i Jennifer Aniston dok je Courteney bila u kuhinji i pripremala nam još jedan nevjerojatan obrok", napisala je uz fotografiju.

Suzanne je najveću slavu stekla kao Chrissy Snow u seriji "Three's Company", a onda i kao Carol Foster Lambert u seriji "Step by Step".

Od 1977. godine je u sretnom braku s 83-godišnjim voditeljem Alanom Hamelom, a i danas su omiljeni par gdje god da se pojave. Prije Alana, Suzanne je bila udana s Bruceom Somersom s kojim je dobila i sina Brucea Somersa Juniora.

Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

Svi se pitaju tko je muškarac koji je zaveo najljepšu ženu svijeta, evo što znamo o njemu