ima se čime hvaliti!

Supruga našeg bivšeg reprezentativca uglavnom skriva lice, no svoje isklesano tijelo rado izlaže pogledima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Despina Petrić je u braku s bivšim nogometašem Mladenom Petrićem od 2007. te imaju dvoje djece.

Despina Petrić (38) jedna je od najintrigantnijih supruga hrvatskih nogometaša i kroz godine se jako promijenila što dokazuju i njezine fotografije iz 2008. 

Tajanstvena ljepotica je tada bodrila svog supruga Mladena Petrića (40) s tribina na Europskom nogometnom prvenstvu. Grkinja Despina je tada bila trudna, a navijala je u Beču skupa s Anicom Kovač. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Petric (@despinapetric)

Petrićeva supruga je otada promijenila svoj imidž i posvetila se mukotrpnom treniranju. Koliko je dobro istrenirala svoje tijelo, vidi se na njezinim objavama na Instagramu na kojem je prati 108.000 ljudi. Najčešće su na njezinim fotografijama u fokusu rezultati njenog treniranja dok lice uglavnom sakriva. 

Inače, Despina i naš bivši reprezentativac su u braku od 2007. te imaju kćer Melinu i sina Romea. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene