Salma Hayek priznala je da joj je bilo teško snimiti pojedine scene u vesternu "Desperado" u kojem je tumačila glavnu ulogu uz Antonija Banderasa.

Galerija


Salma Hayek (54) otkrila je detalje sa snimanja filma "Desperado", koji je naišao na pozitivne reakcije publike i kritičara, a nju je proslavio diljem svijeta. 

Vezani članci Salma Hayek Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku Antonio Banderas i Nicole Kimpel Proslavio se kontroverznom ulogom, a nakon razvoda od bivšeg seks-simbola našao je ljubav s 20 godina mlađom

Poznata glumica u vesternu iz 1995. tumačila je glavnu ulogu Caroline uz latino šarmera Antonija Banderasa (60), koji je utjelovio El Mariachija. Salma je u podcastu "Armchair Expert" glumaca Monice Padman i Daxa Sheparda priznala je imala teških trenutaka na snimanju, a razlog je bio taj što nije znala da će morati snimiti intimne scene s Banderasom. 

"Kad smo trebali početi snimati, jecala sam... Govorila sam: 'Ne znam mogu li to učiniti. Bojim se.' Jedna od stvari kojih sam se bojala bio je Antonio. Bio je apsolutni džentlmen i jako drag te smo i danas jako bliski prijatelji, no bio je jako slobodan. To me prestrašilo, njemu su te scene bile ništa", pojasnila je Hayek. 

Otkrila je i kako je reagirao Banderas na njezino ponašanje. "Počela sam plakati, a on je rekao: 'Oh, moj Bože. Zbog tebe se osjećam užasno.' Bilo me je jako sram jer plačem", rekla je Salma. 

Istaknula je da su redatelj Robert Rodriguez i Antonio bili divni unatoč svemu. Dodala je i da Rodriguez nije vršio pritisak na nju. 

"Rekla sam im da neću maknuti ručnik. Oni su me pokušavali nasmijati. Bacila bih ručnik na dvije sekunde i opet počela plakati. No nadišli smo to. Napravili smo najbolje što smo mogli u tom razdoblju", ispričala je. 

Kaže i kako nije ista situacija bila za nju i Banderasa, ali i za druge muškarce koji su snimali takve scene. "Mislila sam na svog oca i brata i hoće li to vidjeti. Hoće li me zafrkavati zbog toga? To se ne događa muškarcima. Njima otac dođe: 'Da, to je moj sin' kada vidi takve scene", pojasnila je Salma. 

Vestern "Desperado" zbližio je Hayek i Banderasa i otad su zajedno snimili nekoliko filmova među kojima su "Bilo jednom u Meksiku", koji je režirao Rodriguez, "Četiri sobe", "Mačak u čizmama" i "Frida", a ove godine u kolovozu bi trebao izaći i njihov "Čuvaj me s leđa". 

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju