Sve padaju na njega!

Bio je slatki dječak i nije se odvajao od slavnih roditelja, a sada zavodi i osvaja misteriozne ljepotice kao od šale!

Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Instagram) Galerija

Rocco Ritchie snimljen je u noćnom izlasku u Londonu gdje je svojom pojavom svima zapeo za oko.

Sin Madonne i Guya Ritchieja, 21-godišnji Rocco Ritchie snimljen je u noćnom izlasku u Londonu u sređenom izdanju koje je oduševilo njegove obožavateljice koje prate svaki njegov korak.

Mladi zavodnik obukao je crno-bijelo odijelo neobičnog dizajna, a s lica nije skidao osmijeh dok su svi objektivi i pogledi bili uprti u njega i vidi se koliko uživa u pažnji koju dobiva. 

Rocco je prije nekoliko mjeseci uhvaćen s nepoznatom djevojkom na plaži u Meksiku dok su šetali zagrljeni, nakon čega su potražili odmor u hladu. Njihovoj bliskosti svjedoči i to što su ležali jedno pokraj drugog na ležaljci i nisu se odvajali. S obzirom na to da najviše vremena provodi u Londonu, gdje živi i njegov otac, redatelj Guy Ritchie, takve su fotografije bilo pravo iznenađenje za sve.

Inače, Madonna i Guy su 2016. godine završili spor oko pitanja gdje bi Rocco trebao živjeti i to su se uspjeli nagoditi nekoliko sati prije nego što je sud trebao donijeti odluku.

Što se tiče Roccova ljubavnog života, posljednja djevojka s kojom su ga povezivali bila je manekenka Kim Turnbull 2016. godine, i to nakon što su viđeni na nekoliko romantičnih izlazaka u Londonu, a godinu dana kasnije pridružila se njegovoj obitelji na odmoru u Švicarskoj.

Međutim, ljubavi je došao kraj nekoliko mjeseci kasnije, a Roccu je oko zapelo za tada 16-godišnju pjevačicu Chantelle Lee, s kojom se puno družio.

"Rocco je očaran sa Chantelle i već ju je upoznao sa svojim ocem. Jako su se zbližili u posljednje vrijeme", otkrio je tada za Mirror anonimni izvor blizak mladom Roccu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) +2 George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Tko je žena s kojom je Clooney bio u braku prije lijepe Amal, mnogi ni ne znaju da je već jednom bio oženjen?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene