Bila su to vremena!

Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

Ivana Banfić Ivana Banfić DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Galerija

Maja Šuput 2007. godine nije propustila promociju novih pjesama Ivane Banfić, a mi smo se prisjetili kako su popularne pjevačice tada izgledale.

Pjevačice Maja Šuput i Ivana Banfić mogu se pohvaliti višegodišnjom uspješnom karijerom, a glazbenom scenom žarile su i palile još davnih dana. Dokaz tome su i danas već pomalo zaboravljene fotografije, koje su se sada pojavile i podsjetile nas na to kako su nekada izgledale.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Riječ je o fotografijama snimljenima 2007. godine na promociji spota Ivane Banfić i Tonyja Cetinskog za pjesmu "To je vrijedilo čekati", a Ivana je tada ujedno promovirala i svoj novi album "Vjerujem". Na promociji su se našle brojne osobe iz javnog života, a među njima je veliku pažnju plijenila i Maja Šuput.

Maja je tada imala dugu plavu kosu i šiške na stranu, a u svilenoj majici na jedno rame svojem je imidžu dodala i dozu seksepila. Pozirala je dobro raspoložena pred okupljenim fotografima i družila se s drugim kolegama.

Koliko su se ona i Ivana promijenile otada, provjerite u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene