sjećate se ovog benda?

Devedesetih je pjevala u najatraktivnijoj grupi u regiji, a sada je udana za milijardera i još uvijek izgleda fantastično!

Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Berendika je u devedesetima pjevala u popularnoj srpskoj grupi Models, a danas živi u SAD-u sa suprugom milijarderom i njihovo dvoje djece te dizajnira nakit.

Ivana Berendika bila je jedna od originalnih članica nekoć jako popularne srpske grupe Models, koja je osnovana 1994. godine, a činile su je manekenke koje pjevaju.

Danas su joj 43 godine i živi posve drugačijim životom, daleko od očiju javnosti, ali i od rodne Srbije. Ivana je od 2005. u braku s američkim milijarderom i jednim od osnivača tvrtke Google, Thomasom Jermolukom, koji je od nje stariji 20 godina.

Par je razmijenio bračne zavjete na Bahamima, a u prosincu 2016. godine dobili su blizance Zoe Mae i Kai Nikolu. Ivana s obitelji živi u luksuznoj vili u Miamiju. Radi kao dizajnerica nakita te se krije iza brenda "Arme de l'amour", a koliko je u tome vješta, potvrđuje činjenica da njezin nakit nose svjetske zvijezde, poput Meghan Markle, Kylie Jenner, Nicky Minaj, Alicije Keys, Mirande Kerr i mnogih drugih.

Ivana svoj nakit reklamira na Instagramu, gdje povremeno objavi i pokoju svoju fotografiju, no inače se baš ne voli eksponirati, a i dalje izgleda jednako atraktivno kao kada je u devedesetima žarila i palila regionalnom scenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ARME DE LAMOUR (@armedelamour)

 

Uz nju su originalan sastav grupe činile i Ivana Stamenković Sindi te Sandra Nikolić, danas Meljničenko.

 

Sindi je jedina od njih ostala živjeti u Srbiji i nedavno je otkrila da je s bivšim kolegicama iz grupe izgubila kontakt.

"Nisam ostala u kontaktu s djevojkama, koje inače ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju. Mislim da su i njihove obitelji preselile iz zemlje", kazala je za srpske medije Sindi, koja se i dalje bavi glazbom.

Najviše se svakako zna o Sandri, koja nakon udaje za ruskog multimiljardera Andreja Meljničenka slovi kao najbogatija Srpkinja.

Kako sve tri originalne Modelsice izgledaju danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 9 Miloš Biković - 6 Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 1 +8 Miloš Biković (Foto: Instagram) Celebrity Srpski miljenik žena prvi put u javnosti s novom djevojkom, pogledajte kakva mu je to ljepotica zarobila srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene