Uspješno prkosi godinama!

Uopće se nije promijenio otkako se u 90-ima proslavio u kultnoj teen-komediji, a fanovi se zbog njegove nove fotke pitaju stari li unatrag

Paul Rudd (Foto: Getty Images) Paul Rudd (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Rudd (Foto: Getty Images) Paul Rudd (Foto: Getty Images) Paul Rudd (Foto: Profimedia) Paul Rudd (Foto: Getty Images) Paul Rudd (Foto: Getty Images) Paul Rudd (Foto: Profimedia) Paul Rudd (Foto: Profimedia) +0 Paul Rudd (Foto: Getty Images) Galerija

Paul Rudd snimljen je za vikend u jednom restoranu u Londonu, a na fotografiji izgleda isto kao i na početku svoje karijere.

Glumac Paul Rudd proslavio se u 90-ima ulogom u tinejdžerskoj komediji "Djevojke s Beverly Hillsa", a publika ga je zavoljela i kao supruga Phoebe Buffay, Mikea Hannigana, u kultnoj seriji "Prijatelji".

Pogledaj i ovo Paul Rudd (Foto: Getty Images) Zamrznut u vremenu Fanovi uvjereni da je slavni glumac vampir: ''Kako je moguće da nije uopće ostario od 1995. godine?''

Iako je od njegovih glumačkih početaka prošlo nekoliko desetljeća, od tada se gotovo nije promijenio.

Glumac je za vikend snimljen u jednom restoranu u Londonu, u društvu kolege Dana Levyja, a fotografija koja je isplivala na Instagramu kod obožavatelja je izazvala čuđenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darjeelingldn (@darjeelingldn)

"Zašto Paul Rudd stari unatrag?", "Rudd izgleda isto kao i prije 30 godina", redali su se komentari u sličnom stilu na račun mladolika izgleda 52-godišnjeg glumca, a mnogi su komentirali i da izgleda mlađe od Dana, kojemu je 37 godina.

Inače, Rudd je od 2003. godine u sretnom braku s producenticom Julie Yaeger s kojom ima dvoje djece, 15-godišnjeg Jacka i 11-godišnju Darby.

Glumac izbjegava intervjue i ne voli s javnošću dijeliti detalje iz svojeg privatnog života pa tako nije aktivan ni na društvenim mrežama.

Zadnjih godina proslavio se ulogom superjunaka Ant-Mana u filmovima prema Marvelovim stripovima, a mnogi su bili razočarani kada se ranije ove godine nije pojavio na okupljanju "Prijatelja".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene