Znate je po velikom hitu!

Nekoć je žarila i palila svjetskom scenom, no zadnjih je godina rijetko viđamo, rijetki znaju i da je postala majka

Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) +0 Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) Galerija

Natalie Imbruglia proslavila se u Australiji zahvaljujući sapunici "Neighbours", nakon čega je započela uspješnu glazbenu karijeru.

Pjevačica Natalie Imbruglia koja je svojim hitom "Torn" osvojila čitav svijet sada već davne 1997. godine ovih je dana snimljena u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Čestitamo! Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Fotografi su je snimili u šetnji sa sinom u australskom Sidneyu, a na sebi nije imala ni trunke šminke. Mnogi su se odmah složili kako 46-godišnja pjevačica izgleda kao da nije uopće ostarjela od dana najveće slave, a u jednom je intervjuu nedavno otkrila i tajnu svog sjajnog izgleda.

"Znam da sada imam i vlastitu liniju kozmetike, no mislim da bi svatko trebao piti puno vode, puno spavati i redovito vježbati. U kombinaciji s dobrom njegom kože, to je sve što trebate da biste izgledali dobro", komentirala je.

Imbruglia se inače proslavila 90-ih godina u australskoj sapunici "Neighbours", a tri godine nakon što je napustila seriju, počela je glazbenu karijeru. Singl "Torn" kojim je osvojila publiku do danas joj je ostao najveći hit u karijeri, no još je aktivna u svijetu glazbe. Prije nekoliko godina nastupila je i pred hrvatskom publikom u Zagrebu.

Tijekom bogate karijere vodila je i zanimljiv ljubavni život. Natalie je jedno vrijeme hodala s popularnim glumcem Davidom Schwimmerom, zvijezom "Prijatelja". Nakon što su prekinuli upoznala je pjevača Daniela Johnsa na koncertu njegova benda. Slučajno su se vidjeli nekoliko puta na dodjelama glazbenih nagrada, nakon čega su počeli izlaziti.

Par je 2002. godine objavio zaruke, a pred oltar su stali 1.1.2003. Natalie je kasnije u intervjuima pričala kako ju je susret s Johnsom spasio od depresije. Zajedno su radili i na glazbi, no često su bili razdvojeni zbog prirode njihova posla. Godine 2008. su objavili da su se rastali, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Pjevačica je u listopadu 2019. godine objavila na Instagramu da je rodila sina, Maxa Valentina Imbrugliju. Sina je dobila umjetnom oplodnjom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene