Nitko ju ne prepoznaje

Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Galerija

Lara Flynn Boyle u karijeri je snimila pedesetak uloga u filmovima i serijama, a posljednjih se nekoliko godina više ne želi pojavljivati u javnosti, a kada se pojavi, svojim izgledom sve šokira.

Američka glumica Lara Flynn Boyle bila je jedna od najvećih mladih zvijezda Hollywooda ranih 90-ih godina, ako ne i najveća svojega doba. Svoja najznačajnija glumačka ostvarenja ostvarila je na početku karijere kao problematična i znatiželjena tinejdžerica Donna Hayword u kultnom "Twin Peaksu" te kao Stacy u filmu "Wayne's World".

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) pretjerala s operacijama Svojom pojavom zabrinjava fanove, a sada je otkrila novi projekt i priznala: "Nije me strah što izgledam zaista loše"

Zahvaljući talentu, ali i prirodnoj ljepoti koja ju krasila Lara je mogla birati muškarce s kojima želi izlaziti, a na tom se popisu našlo puno poznatih imena. Između ostalih ljubila je glumce Erica Danea i Kylea MacLachlana, glazbenika Adama Duritza i brojne druge te punila stupce tabloida koji su pratili svaki njezin korak. Uskoro je došla na glas žene koja često mijenja ljubavnike i nije dovoljno posvećena svom poslu, što je dovelo do smanjenja ponude uloga koje su joj dotada pljuštale sa svih strana.

Krajem 90-ih godina Lara je bila u vezi s kolegom Davidom Spadeom, međutim njihova je ljubav počela pucati nakon što se legendarni Jack Nicholson počeo raspitivati za glumicu.

"Nicholson je pozvao Laru da izađe s njim dok sam ja stajao pokraj nje. Naljutila se jer se tada nisam zauzeo za nju", izjavio je Spade 2015. godine za Daily Mail.

Iako je u početku poricala bilo kakav interes za Jacka, Lara je kasnije viđena u njegovu društvu, i to nakon što su zajedno doživjeli prometnu nesreću kada se navodno izvukla kroz krovni prozor automobila vičući da ima dečka i da ne smije biti tu. Ubrzo nakon tog događaja Lara i Jack potvrdili su vijest da su zajedno, a Spade je ispao jedina žrtva u toj cijeloj priči.

Zahvaljujući ulogama s početka karijere pred Larom je bila duga, plodna i uzlazna karijera koja je trebala potrajati cijelog života, međutim glumicu u posljednjih nekoliko godine jedva viđamo u javnosti, a kada ju i vidimo, ne možemo vjerovati da je to stvarno ona.

Lara je nažalost jedna od onih koja se odlučila podvrgnuti nizu estetskih zahvata na licu kako bi održala svoju mladolikost što dugotrajnijom, ali danas zbog toga više na nalikuje na samu sebe. Njezina rijetka pojavljivanja ostaju u sjeni izobličena lica iako nikada nije otvoreno priznala odlaske pod nož, kao ni probleme koja je imala s alkoholom.

Glumica je ostvarila 50 uloga u bogatoj karijeri i ostavila je trag u industriji zabave, a posljednju je, i to sporednu ulogu, snimila 2015. godine u filmu "Lucky Dog", a paparazzi su ju zadnji put snimili prije godinu dana pri izlasku iz kuće u Los Angelesu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 +0 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 2 Celebrity U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene