Ovako više ne izgleda

Kao zanosna plavuša osvojila je sve prije 36 godina, ali buran život i strašni događaji na njoj su ostavili veliki trag

Kelly McGillis Kelly McGillis Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 5 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 4 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 3 +10 Tom Cruise u ''Top Gun: Maverick'' - 2 Galerija

Kelly McGillis bila je zvijezda kulltnog filma ''Top Gun'', u kojem je glumila s Tomom Cruiseom, no danas bi je rijetki prepoznali.

Film "Top Gun: Maverick" s Tomom Cruiseom ovih dana glavna je tema, svi pričaju o njegovu velikom povratku na velika platna koji kod mnogih izaziva nostalgiju, pogotovo onih koji se sjećaju njegova prvog dijela iz 1986. godine. No okorjeli obožavatelji originalnog filma razočarani su saznanjem da se većina zvijezda koje su se pojavile u kultnom prvom dijelu neće pojaviti i u nastavku, već samo Tom i Val Kilmer.

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Neki su neprepoznatljivi! Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Neke je posebno iznenadilo to što se u nastavku neće pojaviti Meg Ryan i Kelly McGillis, no redatelj Joseph Kosinski objasnio je kako nije želio ponoviti priču staru tri desetljeća, već udahnuti novi život kultnom filmu.

Kelly danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, a svi je pamte kao zanosnu instruktoricu pilotske vožnje Charlotte Blackwood. Glumica je sve do prije nekoliko godina glumila u filmovima i serijama, a nakon toga se povukla iz javnosti i posvetila kazališnoj sceni.

"Stara sama i debela, izgledam primjereno svojim godinama i o tome se zapravo radi u cijeloj priči. Ali radije se osjećam potpuno sigurno u svojoj koži i sa svojim godinama", komentirala je Kelly u intervjuu za ET uoči početka snimanja nastavka filma, u kojem ju je zamijenila Jennifer Connelly.

Ova 64-godišnjakinja 2009. godine je šokirala priznanjem da je homoseksualka iako iza sebe ima dva braka i dvoje djece, a trenutno živi s partnericom Melanie Leis.

Kelly iza sebe ima buran život. Jedno vrijeme borbu je vodila s drogom, a čitav se život bori s napadajima panike, čemu je razlog strašan događaj iz njezine mladosti. Otkrila je kako je u osamdesetima bila silovana od dvojice muškaraca. McGillis je izlazila iz tuša kada su joj dva muškarca razbila vrata stana. Unatoč njezinim vriscima, McGillis je bila prisiljena krenuti u spavaću sobu s nožem prislonjenim na lice. Muškarci su se izmjenjivali u seksualnom napadu na glumicu, pljujući po njoj, udarajući je i ubadajući je nožem.

Svoje je traumatično iskustvo podijelila u jednom intervjuu, a čak ni nakon toliko godina nema mira. Prije nekoliko je godina doživjela napad u vlastitoj kući i otad ima čak i dozvolu za nošenje pištolja.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Mimi Rogers - 1 Mimi Rogers - 3 Mimi Rogers - 4 +22 Mimi Rogers - 5 Nekad i sad Znate li tko je bila i kako izgleda prva supruga Toma Cruisea? Zbog nje je postao opsjednut bizarnim kultom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene