Pogledajte kako je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović bodrio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu 2008. godine.

Galerija


Prije nego je postao premijer, a zatim i predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović bio je strastveni navijač naše nogometne reprezentacije.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović i Plenković bodre Vatrene uoči odlučujuće utakmice: ''Pokažite ono najbolje što znate, dajte sve od sebe'' Robert i Anica Kovač Pogledajte kako su Vatrene bodrile njihove bolje polovice 2008. godine, neke su od djevojaka postale supruge, a neke su već odavno bivše

Sada su isplivale fotke iz 2008. godine kada je bodrio Vatrene tijekom Europskog prvenstva koje se tada održavalo u Austriji i Švicarskoj.

Milanović je tada navijao s tribine stadiona Ernst Happel u Beču, okružen poznatim ljepoticama. Na fotkama se iza njega mogu vidjeti supruga Darija Šimića, Jelena i sada već bivša supruga Nike Kranjčara, Simona Fistrić.

Utakmice koje nije mogao pratiti s tribina, gledao je u Splitu uz pivo i odjeven u poznati hrvatski dres.

Milanović je tada bio na čelu SDP-a, a dvije godine kasnije je postao hrvatski premijer, da bi u veljači 2020. preuzeo ulogu predradnika države.

Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima