Candace Cameron Bure proslavila se u seriji "Puna kuća", a i danas se još uvijek aktivno bavi glumom i uživa u obiteljskom životu.

Galerija


Humoristična serija "Puna kuća" obilježila je odrastanja djece diljem svijeta tijekom 80-ih i 90-ih godina, a jedna od glumica koju iz nje danas dobro pamtimo kao D.J. Tanner jest Candace Cameron Bure.

Candace danas ima 45 godina, još uvijek se bavi glumom i produciranjem, a ovih je dana lansirala i svoju prvu kolekciju odjeće koju je obožavateljima predstavila u izravnom prijenosu iz svog doma u Malibuu, vrijednom 2,35 milijuna dolara.

U sretnom je braku već 25 godina s umirovljenim hokejašem Valerijem Bureom, s kojim ima 22-godišnju kćer Natashu i 19-godišnjeg sina Maksima. Kada ga je prvi put srela, bilo joj je samo 19 godina, a upoznao ih je njezin kolega iz "Pune kuće" Dave Coulier na jednoj dobrotvornoj hokejaškoj utakmici.

Candace se može pohvaliti i mladolikim izgledom kojemu se mnogi dive, a njezin prepoznatljivi osmijeh i dalje joj je zaštitni znak. U to su se gledatelji mogli uvjeriti i u seriji "Punija kuća", koja je zapravo nastavak serije "Puna kuća". Njezini tvorci prošle su godine potvrdili snimanje posljednje sezone koja prati sestre D.J. i Stepanie Tanner u pripremama za trostruko vjenčanje skupa s njihovom najboljom prijateljicom iz djetinjstva Kimmy Gibberland.

Podsjetimo, radnja serije "Puna kuća" prati udovca Dannyja Tannera, koji odgaja tri kćeri uz pomoć svog šogora Jesseja i najboljeg prijatelja Joeyja. Nova pak serija prati Dannyjevu najstariju kćer D.J., udovicu koja samostalno odgaja troje djece uz pomoć svoje sestre i prijateljice.

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame