Pete Doherty proslavio se 90-ih godina, a osim glazbe karijeru mu je obilježila ovisnost o teškim drogama, zbog čega je jedva ostao živ.

Galerija


Britanska rock-zvijezda Pete Doherty nakon dugo vremena odlučio je na društvenim mrežama objaviti svoju novu fotografiju i pokazati kako danas izgleda, nakon što je prošao kroz pakao ovisnosti o drogama.

Vezani članci Lila Grace Moss (Foto: Profimedia) Kći Kate Moss voli zločeste dečke kao i ona? Fotka iz Pariza podsjetila nas je na njezin buran život Kate Moss (Foto: Profimedia) Moć Photoshopa: Zločestoj curi modnog svijeta izbrisali su bore i ostale podsjetnike na buran privatni život

42-godišnji Pete, koji se proslavio kao frontmen Babyshamblesa i Libertinesa, izgleda gotovo neprepoznatljivo na fotografiji, na kojoj pozira s prijateljem Tierryjem Lepoireom. Puniji obrazi, pokoji kilogram viška, prosijeda kosa i brada sada su mu zaštitni znakovi, a njegovi su obožavatelji zaključili da izgleda mnogo zdravije nego prije nekoliko godina.

"Moj Bože, zračiš zdravo! Ova me fotografija baš raznježila", "Izgledaš jako zdravo i sretno, Pete", "Lijepo je ponovno vidjeti ti lice", "Blistaš, Pete", "Pete, ti zgodni čovječe", "Lijepo je vidjeti i znati da se brineš o sebi", "Ovo je tvoja najsretnija fotografija u posljednjih nekoliko godina", "Sretni smo zbog tebe i ponosni", dio je komentara podrške koje je dobio.

Pete se inače skrasio u Francuskoj sa svojom djevojkom i kolegicom iz benda 47-godišnjom Katijom De Vidas i u potpunosti je promijenio životni stil nakon što se udaljio od droge i prestao ju konzumirati.

U nedavnom intervjuu za magazin The Sun prisjetio se kako je nekad živio.

"Godinama sam ostajao budan pet-šest dana zaredom, a zatim bih odspavao 24 sata u komadu. I zato danas jako volim san. Trenutačno sam u potpunosti čist, prestao sam uzimati heroin i ketamin", priznao je Pete i dodao kako sada uživa u pravljenju koktela, ali tvrdi da nije ovisan o alkoholu.

Britanski roker proslavio se 90-ih godina i gotovo tijekom cijele karijere borio se s teškom ovisnošću. Bio je u vezi sa supermodelom Kate Moss, kao i s glazbenicom Amy Winehouse prije njezine smrti.

Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo

I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida