Kevin G. Schmidt pojavio se u prvom nastavku komedije "Popust na količinu" s 14 godina, a tek se nakon što je snimio drugi dio izborio sa svojim problemom s viškom kilograma, o kojem je napravio i projekt.

Galerija


Kevin G. Schmidt (32) osvojio je simpatije gledatelja kao bucmasti klinac Henry u komediji "Popust na količinu" iz 2003., a danas nije nimalo nalik sebi u tom razdoblju. 

Vezani članci Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila! Film 10 razloga zašto te mrzim - 4 Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

Kevin je imao 14 godina kada se pojavio u prvom humorističnom filmu te 16 kada je snimio nastavak 2005. Rodio se u američkom gradu Andoveru, a ima mlađeg brata Kendalla (30) i starijeg Kennetha (33). 

Schmidt prvotno nije želio raditi u industriji zabave te ga gluma nije zanimala u školi i igrao je američki nogomet. No kako su njegova braća Kendall i Kenneth postizali glumačke uspjehe u Los Angelesu, nagovorili su i njega da krene na audicije. 

Imao je 10 godina kada je dobio prvu gostujuću ulogu, a pojavio se u serijama "NCIS", "Kosti", "Bez traga", "Monk" i "Mladi i nemirni". Nakon što je bio u komediji "Popust na količinu" s Ashtonom Kutcherom, glumio je s njim i u znanstvenofantastičnom trileru "Domino-efekt". Schmidt se pojavio i u dječjem pustolovnom filmu "Misija bez dozvole" s Kristen Stewart. 

Kevin se u 17. godini uspio izboriti s viškom kilograma i o tome je progovorio u svom debitantskom redateljskom projektu "The Alyson Stoner Project". U tome je sudjelovala i njegova dobra prijateljica, plesačica Alyson Stoner, a napravili su kombinaciju plesnih pokreta i fitnessa kao metodu za mršavljenje. 

Schmidt je producirao i animirani film "The Great Migration" za koji je napisao scenarij, a pomogao mu je Ron Minkhoff, redatelj Disneyjeva filma "Kralj lavova". 

Glumac educira ljude diljem svijeta o pretilosti, s kojom se i sam borio, te promovira vježbanje i zdravo kuhanje.  

O Kevinovu ljubavnom životu malo se zna, a posljednje je bio u vezi s pjevačicom Kimberly Wyatt (39) od 2009. do 2012.