Otkrio detalj o ulozi

Pamtimo ga po nezaboravnoj sceni u omiljenom božićnom filmu, otada se puno promijenio i ima novi imidž!

Andrew Lincoln Andrew Lincoln Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrew Lincoln Galerija

Andrew Lincoln je u filmu "Zapravo ljubav" snimio jednu od najnezaboravnijih scena, a kasnije je priznao kako ne želi da ga ljudi pamte po toj ulozi.

Glumac Andrew Lincoln (48) svoju najzapaženiju ulogu u karijeri ostvario je u filmu "Zapravo ljubav", ponajviše zbog jedne scene, koja do danas drži kultni status.

Pogledaj i ovo Hugh Grant, Martine McCutcheon Jedva čekamo opet gledati! Jedan od najljepših filmova ikada napravljenih: Devet isprepletenih priča koje istražuju složenost emocije koja povezuje baš sve ljude na svijetu - ljubav!

Andrew u ovom blagdanskom klasiku glumi Marka, fotografa koji na početku filma snima vjenčanje svojeg najboljeg prijatelja, no kasnije se ispostavi da je cijelo vrijeme snimao samo mladenku Juliet, u koju je potajno ludo zaljubljen. Markova opsesija s Juliet u filmu je prikazana u romantičnom svijetlu, no Andrew smatra kako je to nastrano.

"On je uhoda", kazao je glumac 2016. godine u intervjuu za The Wrap te je objasnio i zašto.

Naime, osim činjenice da je potajno snimao Juliet, Mark se bez imalo srama na Badnjak pojavljuje pred domom u kojem ona živi s njegovim najboljim prijateljem kako bi joj pomoću kartica s natpisima iskazao ljubav.

Iako zbog ove legendarne scene većina gledatelja doživljava Marka kao šarmantnog i dragog lika, Andrew se s tim ne slaže i volio bi da nije ostao upamćen po toj ulozi.

Andrew je na dobrom putu da mu se ta želja i ostvari zahvaljujući hit-seriji "Živi mrtvaci", u kojoj je utjelovio mnogima omiljenog Ricka Grimesa te slomio srca gledatelja kada je otišao nakon devete sezone. No fanovi se sada nadaju da će se Rick, odnosno Andrew, vratiti u nadolazećoj, 11. sezoni i to je jedno od glavnih pitanja ususret snimanju novih epizoda koje započinje u ožujku 2022. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrew Lincoln (@andrewjjlincoln)

Što se tiče njegova privatnog života, Andrew je od 2006. godine u sretnom braku s Gael Andreson, koja je također glumica i s kojom ima dvoje djece, sina Arthura i kći Matildu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marković Tomislav Marković - 4 Tomislav Marković - 3 Tomislav Marković - 5 +5 Tomislav Marković - 6 Celebrity Tomislav o ponovnom susretu sa chefom zbog kojeg je ispao iz MasterChefa: "Mogu reći da me Žmire dva puta u životu zeznuo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene