Ne dira ih što drugi misle

Poznati par koji je često na meti zlobnih komentara slavi 25 godina braka, s kritikama se nose na najbolji mogući način

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness proslavili su 25. godišnjicu braka, a glumac je supruzi posvetio romantičnu objavu kojom se vratio u dan njihova vjenčanja.

Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness jedan su od holivudskih parova s najdugovječnijim, ali i najstabilnijim brakom iako je među njima poveća razlika u godinama. Zbog toga su često meta zlobnih komentara koji ih prate, ali oni se na njih ne obaziru, već iz dana u dan uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkom životu.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Par je proslavio 25. godišnjicu braka, a 52-godišnji je glumac svojoj 13 godina starijoj supruzi tim povodom na društvenim mrežama posvetio emotivnu čestitku. Na Instagramu je objavio niz fotografija s njihova vjenčanja, što je oduševilo njegove brojne pratitelje, a vjerujemo i suprugu.

"Biti u braku s tobom, Deb, nešto je prirodno poput disanja. Od trenutka kada smo se upoznali znao sam da će nam sudbina biti zajednička. U ovih 25 godina naša je ljubav postala samo dublja. Zabava, uzbuđenje i avantura postali su uzbudljiviji, a učenje još veće. Bit ću zauvijek zahvalan što dijelimo ljubav, život i obitelj. Tek smo počeli. Deb, volim te svim svojim srcem", napisao je romantični Hugh uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Sretni par vjenčao se 11. travnja 1996. godine nakon što su se upoznali godinu dana ranije na snimanju australske drame "Corelli". Nakon samo dva tjedna Hugh je znao da će ostatak života provesti s njom, a par je do danas dobio i dvoje djece, sina Oscara Maximiliana i kćer Avu Eliot.

U jednom od prošlogodišnjih intervjua za magazin People izjavio je da se tajna njihova uspješnog braka krije u tome što uvijek pronalaze vremena jedno za drugo i uče jednog od drugog. Rekao je i da s vremena na vrijeme svjesno resetiraju svoj brak, što znači da ne prekidaju kao mnogi drugi dugogodišnji partneri.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene