Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness proslavili su 25. godišnjicu braka, a glumac je supruzi posvetio romantičnu objavu kojom se vratio u dan njihova vjenčanja.

Galerija


Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness jedan su od holivudskih parova s najdugovječnijim, ali i najstabilnijim brakom iako je među njima poveća razlika u godinama. Zbog toga su često meta zlobnih komentara koji ih prate, ali oni se na njih ne obaziru, već iz dana u dan uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkom životu.

Vezani članci Hugh Jackman i Deborra -Lee Furness Komentirala glasine da je njezin mlađi suprug gej: U braku su već 24 godine, a samo su rijetki vjerovali da će njihova priča uspjeti Deborra-Lee Furness Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom

Par je proslavio 25. godišnjicu braka, a 52-godišnji je glumac svojoj 13 godina starijoj supruzi tim povodom na društvenim mrežama posvetio emotivnu čestitku. Na Instagramu je objavio niz fotografija s njihova vjenčanja, što je oduševilo njegove brojne pratitelje, a vjerujemo i suprugu.

"Biti u braku s tobom, Deb, nešto je prirodno poput disanja. Od trenutka kada smo se upoznali znao sam da će nam sudbina biti zajednička. U ovih 25 godina naša je ljubav postala samo dublja. Zabava, uzbuđenje i avantura postali su uzbudljiviji, a učenje još veće. Bit ću zauvijek zahvalan što dijelimo ljubav, život i obitelj. Tek smo počeli. Deb, volim te svim svojim srcem", napisao je romantični Hugh uz objavu.

Sretni par vjenčao se 11. travnja 1996. godine nakon što su se upoznali godinu dana ranije na snimanju australske drame "Corelli". Nakon samo dva tjedna Hugh je znao da će ostatak života provesti s njom, a par je do danas dobio i dvoje djece, sina Oscara Maximiliana i kćer Avu Eliot.

U jednom od prošlogodišnjih intervjua za magazin People izjavio je da se tajna njihova uspješnog braka krije u tome što uvijek pronalaze vremena jedno za drugo i uče jednog od drugog. Rekao je i da s vremena na vrijeme svjesno resetiraju svoj brak, što znači da ne prekidaju kao mnogi drugi dugogodišnji partneri.

Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

Princ Harry stigao u London prvi put nakon godinu dana, i to bez Meghan, mora u karantenu, a poznato je i gdje će ga za to vrijeme smjestiti