Stari poput vina

Žene mu prije 20 godina nisu mogle odoljeti, a ništa drugačije nije ni danas jer svojom pojavom i dalje mami uzdahe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scotta Pattersona mnogi pamte kao Lukea Danesa iz serije "Gilmoreice", a posebno obožavateljice, kojima je i 20 godina kasnije zanimljiva njegova pojava.

Gotovo 17 godina nakon što su se Lauren Graham i Scott Patterson u ulogama Loreal Gilmore i Lukea Scotta u seriji "Gilmoreice" prvi put poljubili, naočiti glumac danas priznaje kako su oboje zbog toga bili jako nervozni i kako im je taj dan snimanja bio posebno stresan.

Pogledaj i ovo Scott Patterson teško ga je prepoznati! Žene su bile lude za njim zbog uloge u hit-seriji, a s godinama se ipak podosta promijenio, pogađate tko je na slici?

Danas 62-godišnji Scott seriju nikada nije pogledao u cijelosti jer ne voli gledati sebe na ekranu, no za potrebe snimanja podcasta "I'm All In" osvrnuo se na neke značajne trenutke, pa i na četvrtu sezonu u kojoj njegov lik Luke Danes konačno poljubi ljubav svog života Lorelai Gilmore, koju je utjelovila Lauren, i otkrio je da se toga jako dobro sjeća.

"Sjećam se da smo oboje bili jako nervozni tog dana i kako nas je ekipa stalno provjeravala jer su svi znali da je to na neki način ikonski trenutak. Bili smo nervozni, a onda smo oboje shvatili da bi se naši likovi upravo tako trebali osjećati. Nismo željeli to zeznuti, bio je to velik trenutak i prevladavao je takav osjećaj. No uspjeli smo to prenijeti pred kamerama i postigli smo ono što smo željeli", zaključio je.

Scott je priznao i što mu najviše nedostaje otkako je snimanje serije završilo.

"Nakon što je serija završila, najviše mi nedostaje povezanost s obožavateljima. Imao sam tu sreću da budem dio serije čiji su joj obožavatelji bili u potpunosti posvećeni, njoj i likovima. I to na razini kakvu prije nikada nisam vidio", zaključio je glumac.

Inače, Scott se prije serije "Gilmoreice" uopće nije bavio glumom. Naime, on se prije ulaska u svijet glume profesionalno bavio bejzbolom. Sredinom 90-ih godina glumio je u filmovima "Mala velika liga" i "Tri želje" te u serijama "Seinfeld" i "Will and Grace". Nakon "Gilmoreica" nastavio je glumiti, a njegove su obožavateljice zaključile da stari poput vina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) +0 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Zanimljivosti Često je izazivao zgražanja svojim ponašanjem i ispadima, no može se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča bez ijedne afere

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene