Eddie Cibrian svjetsku je slavu stekao u seriji "Sunset Beach", a zapaženu je ulogu ostvario i u "CSI-ju: Miami", no privatnim je životom itekako privukao veliku pozornost javnosti i medija.

Galerija


Američki glumac Eddie Cibrian i njegova bivša supruga Brandi Glanville 2009. godine podnijeli su zahtjev za razvod i to nakon što je otkriveno za njegovu preljubničku aferu s pjevačicom LeAnn Rimes s kojom je danas u sretnom braku.

Njihov je razvod bio težak i ružan, pun prepirki i svađa, ali bivši su supružnici u međuvremenu uspjeli ostati ili bolje rečeno postati prijatelji. To su ovih dana pokazali i na proslavi 18. rođendana njihova sina Masona u Los Angelesu, a Brandi je čak pozirala na fotografiji zajedno s Eddijem i LeAnn.

Eddie i Brandi u braku su proveli osam godina, a sve se promijenilo nakon što je on 2009. godine na snimanju filma "Lifetime" upoznao LeAnn koja je u to vrijeme bila udana za plesača Deana Sheremeta. Za njihovu se aferu brzo pročulo, a godinu dana kasnije oba braka su bila i službeno okončana.

Eddie i LeAnn zaručili su se u prosincu 2010. godine, a vjenčali su se u travnju 2011. Danas žive sretnim obiteljskim životom i trude se što više vremene provoditi s djecom i zajedno su snimili i reality show posvećen njihovu zajedničkom životu.

Američki glumac kubanskog porijekla svjetsku je slavu stekao ulogom Colea u seriji "Sunset Beach", a poznat je i po ulozi Jessea Cardoze u kriminalističkom hitu "CSI: Miami".

Uhvatili su je u vrućem klinču s poznatom kolegicom i novim dečkom, a sad je zbog prizora zbog kojih joj je navodno žao ne puštaju na miru

Pogledajte kako Seve uživa na Maldivima, u rekordnom roku za ove je prizore dobila desetke tisuća lajkova i komentara