Kakva nostalgija!

Ekipa iz Harryja Pottera sastala se nakon 20 godina, neke je stvarno teško prepoznati, pogledajte koliko su se promijenili!

Ekipa filma \ Ekipa filma \ Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa filma \ Ekipa filma \ Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +0 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Galerija

Dio filmske ekipe Harryja Pottera sastao se uoči prikazivanja specijala povodom 20. godišnjice.

Neke od zvijezda Harryja Pottera stigle su u Francusku povodom okupljanja i obilježavanja 20. godišnjice izlaska filma o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu. Neke od njih već dugo nismo nigdje vidjeli, pa ih je bilo teško prepoznati na prvi pogled, a neki su zajedničke fotografije podijelili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo David Holmes tužna, ali inspirativna priča Na snimanju Harryja Pottera završio je u kolicima, no danas nadahnjuje druge: Upoznajte kaskadera Davida Holmesa!

Jedan od njih je glumac Stan Yanevski, koji je u filmu utjelovio bugarskog igrača metloboja i Hermionina dečka Viktora Kruma, a koji je na profilu na Instagramu objavio fotografiju s grupom drugih glumaca iz franšize.

"Sastali smo se u Francuskoj!" napisao je danas 36-godišnji Stan, kojeg smo gledali četvrtom nastavku "Harry Potter i Plameni pehar".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕾𝖙𝖆𝖓 𝖄𝖆𝖓𝖊𝖛𝖘𝖐𝖎 (@stan_yanevski)

Uz njega se na fotografiji nalazi i 32-godišnji Hugh Mitchell, koji je glumio člana Gryffindora Colina Creevyja, 33-godišnji Devon Murray, koji je glumio irskog učenika Seamusa Finnigana, 39-godišnji Tolga Safer, koji je bio pomoćnik ravnatelja škole i čarobnjak Instituta magije Durmstrang, te 38-godišnji Sean Biggerstaff, kojeg se sjećamo kao kapetana metlobojske ekipe Gryffindora Olivera Wooda.

Obožavatelji filmova nisu krili uzbuđenje dok su se trudili prepoznati omiljene likove.

"Ponovni susret koji smo svi očajnički trebali!", "Kakva divna fotografija, svi izgledate super!", Kakva radost što ste se mogli okupiti. Svi ste super!", "Sjajna slika i svi nevjerojatni glumci!",
"Skoro nisam prepoznao Seana Biggerstaffa. Volio sam ga u ulozi Olivera Wooda!", dio je komentara obožavatelja.

U međuvremenu obožavatelji Harryja Pottera željno iščekuju okupljanje svih članova franšize povodom 20. obljetnice, na kojem će se megazvijezde filmova susresti za jednokratni specijal, koji bi trebao biti prikazan 1. siječnja 2022. godine.

Ovih je dana objavljena i najava, a među onima koje ćemo ponovno gledati su i glavni glumci Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint. Isječak iz specijala počinje scenom golemog sata na pročelju Hogwartsa prije nego što se prebacuje na sliku čarobnjačkih novina "The Daily Prophet" s naslovom "Hogwarts pozdravlja povratak bivših studenata".

U njemu se pojavljuje i Robbiee Coltrane, koji u filmovima glumi diva Hagrida, i to kako prima pismo na prepoznatljivom papiru, s prepoznatljivim pečatom. Pismo dobiva i Matthew Lewis, koji je glumio Nevillea Longbottoma, baš kao i Mark Williams, koji je utjelovio gospodina Weasleyja, a mnogi se nadaju još jednoj najavi s glavnim zvijezdama. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene