Treba li joj ovo zbilja?

Prepoznajete li poznatu glumicu iza ovog izobličenog lica? Opet je na udaru kritika jer sve više sliči voštanoj figuri!

Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore pojavila se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021., na kojoj su svi pričali o njezinu licu, na kojem se vide očigledni tragovi estetskih zahvata pomlađivanja.

Holivudska glumica Demi Moore bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu, gdje se pojavila u glamuroznom izdanju, no ono zbog čega je zapravo bila najviše primijećena je drastična promjena na njezinom licu.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

59-godišnja Demi svu je pažnju ukrala svojim izgledom, točnije licem na kojem se vide očigledni rezultati tretmana pomlađivanja kojima se glumica u posljednje vrijeme sve češće podvrgava. Mnogi komentiraju kako je u tome pretjerala, a sve je počelo još početkom ove godine, kada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom, na kojoj ju je malo tko uspio prepoznati na prvi pogled.

Tako je bilo i u Londonu, u kojem se pojavila bez ijedne bore na licu, a koje je počelo poprimati izobličen i neprirodan izgled jer je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice, pa se svi pitaju je li joj tako nešto uopće trebalo, s obzirom na to da je slovila kao jedna od najljepših glumica.

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", bili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja koji su se tijekom nekoliko posljednjih mjeseci proširili društvenim mrežama.

Demi se tako pridružila popisu zvijezda koje u posljednje vrijeme više ne nalikuju na sebe zbog pretjeranih odlazaka na estetske tretmane, poput Madonne i Toma Cruisea, čije su najnovije fotografije šokirale njihove obožavatelje.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +10 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Messijeva lijepa supruga oglasila se nakon njegova odlaska u Pariz, emotivnom je objavom sve dirnula i otkrila što misli o tome

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene