Bridget Fonda snimljena je u neprepoznatljivom izdanju na ulicama Los Angelesa, i to prvi put nakon 2009. godine.

Galerija Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 +8 Bridget Fonda - 1

Slavna američka glumica Bridget Fonda, koja se povukla iz glume 2002., nakon što se pojavila u brojnim hvaljenim filmovima poput "Jackie Brown" Quentina Tarantina, snimljena je nakon dugo vremena u javnosti, i to u posve neprepoznatljivom izdanju.

Bivša holivudska miljenica, kojoj je danas 58 godina, viđena je društvu 17-godišnjeg sina Olivera i supruga Dannyja Elfmana, no nitko je nije uspio prepoznati. Nekad vitka plavkosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

Bridget je posljednji put u javnosti snimljena 2009. godine na premijeri Tarantinova filma "Inglorious Basterds", i to nakon što se povukla iz Hollywooda kako bi se posvetila obiteljskom životu.

Glumica inače potječe iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njezina djeda Henryja Fondu, oca Petera Fondu i tetu Jane Fondu, a u svijetu glume je vrhunac slave postigla tijekom 1980-ih i 1990-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kino-hitovima. Mnogi je pamte kao Allison Allie Jones iz trilera "Single White Female" iz 1992. godine, a iste se godine pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Singles", koju je režirao Cameron Crowe.

Godine 1997. godine je s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier glumila u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Quentina Tarantina, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Kiss of the Dragon" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala obitelj s Dannyjem, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

Godine 2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč. Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom.

Simona nakon pet godina iznenadila potezom: "Gospodin je učinio nešto čudesno, nikad nisam osjetila takvu milost'' Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 +22 Simona Mijoković - 1

Žanamari ni korona nije spriječila da odradi trening, u vrućim hlačicama sve je zadivila: "Wow, ne mogu prestati gledati!" Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +26 Žanamari Perčić - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju