Ariel Winter često se u javnosti pojavljuje sa svojim dečkom Lukeom Beneardom i pritom u nevjerici ostavlja obožavatelje serije "Moderna obitelj", koji ne mogu vjerovati koliko se s godinama promijenila.

Galerija


Američka glumica i zvijezda serije "Moderna obitelj" Ariel Winter više nije ona malena slatka djevojčica Alex Dunphy koja nas je osvojila svojim humorom i briljantnošću, već je danas odrasla mlada žena koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Vezani članci Enes Vejzović - 8 Rijetko tko bi rekao da je Enes Vejzović mlađi od supruge Bojane, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga

23-godišnja Ariel snimljena je tako na jednoj od plaža u Santa Barbari kojom je šetala sa svojim dečkom, 25-godišnjim glumcem Lukeom Benwardom, i pritom pokazala tijelo u badiću, a par se nije previše obraćao na paparazze koji su ih pratili u stopu. Ariel se zaista promijenila od vremena kada je snimala seriju, a osim oblina zaštitni joj je znak postala i platinasta duža kosa kojom je zamijenila tamne, gotovo crne pramenove.

Fotografije s plaže pogledajte ovdje. 

U posljednje je vrijeme i izgubila nekoliko kilograma viška, a poznata je i po odluci da smanji grudi, i to sa samo 17 godina jer su bile veličine F i zadavale joj psihičke i fizičke probleme.

Ariel je s Lukeom u sretnoj vezi od 2019. godine i od prošle godine zajedno žive u njezinoj kući vrijednoj 3,5 milijuna dolara koja ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i kućica s bazenom. Samo nekoliko mjeseci prije nego što se zaljubila u Lukea, Ariel je tri godine provela s Levijem Meadenom.

U seriji "Moderna obitelj" glumila je u svih 11 sezona, a kao i sve kolege rastužilo ju je snimanje i emitiranje posljednje epizode u proljeće prošle godine. Inače, s Lukeom je nedavno završila produkciju svog nadolazećeg filma "Don't Log Off", čija je radnja smještena u razdoblje prvih dana karantene zbog koronavirusa. U središtu triler-priče je grupa prijatelja koja planira virtualnu zabavnu iznenađenja za prijateljicu, no to sve propada jer slavljenica odjednom nestaje bez traga.

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

Preminuo je na 5. rođendan svoje kćeri, a njegova udovica tražila je milijunsku odštetu zbog pogrešne dijagnoze