Godine prolaze

Prisjetili smo se kako je bivši Vatreni izgledao u danima najveće slave, stvarno ga nije lako prepoznati na prvi pogled!

Anamarija i Aljoša Asanović Anamarija i Aljoša Asanović John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anamarija i Aljoša Asanović Galerija

Aljoša Asanović pojavio se na premijeri filma o svom bivšem treneru "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča".

Umirovljeni nogometaš i bivši reprezentativac koji danas radi kao nogometni trener Aljoša Asanović nikako nije htio propustiti premijeru filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča" u Zagrebu.

55-godišnji Splićanin pažnju je plijenio u elegatnom tamnom odijelu i upečatljivim naočalama za vid, te ponovno pokazao da prati i ima smisla za modu. Dodatnu je pozornost privlačio sijedom kosom i bradom koje mu dobro stoje, ali ga zbog tog imidža nije lako prepoznati na prvu jer je godinama nježniji spol godinama šarmirao gustom crnom kosom.

Aljošu imamo priliku vidjeti često u javnosti na kojima se rado pojavljuje u društvu svoje kćeri, dizajnerice Anamarije Asanović. Osim nje ima i sina Antonija, a dobio ih je s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. godine.

O krahu njihova braka pisalo se 2017. godine kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

A koliko se Aljoša s godinama promijenio pogledajte u našoj galeriji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) +6 Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijetki izlazak Zlatka Dalića s lijepom i samozatajnom suprugom, evo kako je izbornik znao javno govoriti o njoj

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Celebrity Mišo Kovač je na kisiku i spava, ravnatelj splitske bolnice otkrio kakvo mu je trenutačno stanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene