Provokativno izdanje:

Mlada glumica objavila seksi fotografiju pa je brutalno izvrijeđali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariel Winter ponosna je vlasnica bujnog tijela, koje se ne libi pokazati.

Poznato je da mlada zvijezda hit serije "Modern Family" obožava pretjerivati sa seksi fotografijama, no ovaj put je otišla korak dalje. Barem ako je suditi po komentarima koje je njena najnovija fotografija izazvala na društvenim mrežama. Ariel Winter objavila je, naime, fotografiju iz Pekinga, gdje pozira u kratkoj suknjici, mrežastim čarapama, visokim čizmama, prozirnom topu i grudnjaku.

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Profimedia) Je li to ona? Životne promjene problematične glumice: Prvo drastično smršavjela, a sada i promijenila boju kose

Provokativnu pozu začinila je cigarom. Mnogi fanovi odmah su je obasuli komplimentima, no bilo je onih kojima se i nije baš svidjelo Arielino izdanje. "Bilo bi bolje da si nešto ostavila mašti, bilo bi finije od ovog zlato", napisao je jedan kritičar, dok ju je drugi nazvao "kur**m". Ariel često prozivaju zbog njenog bujnog tijela, no to nju nimalo ne muči. Priznala je, ipak, da se tijekom puberteta teško nosila s kritikama na svoj raču. Uloga u spomenutoj seriji slavu joj je donijela jako rano pa je od malih nogu pod budnim okom javnosti.

 

When in Beijing at a cigar bar...

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene