Zorica Sekulić pokušala je preko Supertalenta ostvariti glazbenu karijeru.

Galerija


Zorica Sekulić mnogima je zapela za oko u showu Supertalent. Njezino pjevanje nije pretjerano oduševilo žiri, no ona je hrabro pokazala svoje glasovne sposobnosti, ali i priznala da obožava Maju Šuput.

Vezani članci Nina Badrić i Maja Šuput Domaće pjevačice objavile zajedničku fotku i bacile Instagram u trans: "Zaustavile ste vrijeme" Nina Badrić Je li korona ubila zabavu? Nema koncerata, glazbenici na mukama, evo tko se okrenuo novim poslovima

''Jako mi se sviđaju njezine pjesme. Slušam njezinu glazbu i ona mi je uzor kao pjevačica, ali što se tiče odijevanja, tu mi baš nije uzor. Ja mislim da mogu biti bolja od Maje i definitivno pjevam bolje od nje. Ja nju nikada ne kopiram jer nisam takva, ja sam svoja. Osim Maje volim i Ninu Badrić, ali njih dvije ne mogu usporediti jer su sasvim drugačije pjevačice'', priča nam domaćica Zorica, koja bi voljela snimiti svoj videospot.

Zorica Sekulić (FOTO: Dnevnik.hr)
Zorica Sekulić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Želim snimiti videospot, a spot bi bio po uzoru na Majine, ali ipak malo drugačiji. Naime, ja ne bih bila golišava poput nje. Ja nemam svojih pjesama, ali nekada sam znala nastupati po feštama. Sada sam odlučila odustati od hrvatske estrade jer ja vam zapravo slušam turbofolk i to najviše volim'', priznaje Zorica, s kojom, tko zna, možda nakon Supertalenta kontaktira i neki glazbeni menadžer.

''Ako nazove, razmislit ću. Ja imam potencijal, samo trebam još malo vježbati. Imam faktor X, a uzor mi je i Seka Aleksić'', kazala je Zorica, koja se ne bi bunila da jednog dana bude pjevačica baš poput Maje ili Seke.

Zorica Sekulić (FOTO: Dnevnik.hr)
Zorica Sekulić (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.