U sklopu nadolazećeg modnog događanja FASHION.HR cruise collection koje će se po četvrti put održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će poznati domaći modni dizajner Zoran Aragović.


Poznati dizajner rodom iz Virovitice ZORAN ARAGOVIĆ već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

Vezani članci Slika nije dostupna Iz Scene: Dizajneri na Fashion.hr-u pokazali nove kolekcije Slika nije dostupna Vitke noge Ane Gruice u prvom redu Fashion.hr-a

Dizajn Zorana Aragovića prepoznatljiv je po eklektičnom kombiniranju boja, tekstura i uzoraka sa zanimljivim i upečatljivim detaljima. Krojevi su izrazito nosivi i funkcionalni, a uz liniju odjeće svaka sezona nadopunjena je i torbama također u prepoznatljivom BMS dizajnu. Surađuje sa brojnim osobama sa društvene scene od kojih izdvaja dugogodišnju suradnju sa Ines Preindl i Ellom Dvornik.

>> Anita Dujić: 'Moj dečko bi htio da ja stalno ne nosim ništa'

Na vodećem ljetnom modnom događanju FASHION.hr cruise collection predstaviti će se po prvi puta, i to BiteMyStyle ljetnom cruise kolekcijom pod imenom "Strip & Stripe". Kolekcijom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra.

Modni tjedan u Bolu održat će se 12., 13. i 14. lipnja, a osim predstavljanja novih ljetnih modnih trendova, organizatori su u suradnji sa hotelom Bluseun Borak pripremili i atraktivan popratni program koji će započeti već u srijedu uz ekskluzivnu reviju modnog koncepta XYZ i wine tasting u poznatoj bolskoj vinariji ''Jako vino''.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook