Simpatičan Riječanin proputovao je gotovo cijeli svijet, no onu pravu još nije našao. Stoga je sada traži u showu "Ženim sina".


"Moj sin, dobar, emotivan pažljiv!", tako 30-godišnjeg Adnana Avdića opisuje mama Merima. Ovaj Riječanin proputovao je gotovo cijeli svijet, no onu pravu još nije našao. Sada će mu u tome pomoći mama u showu ''Ženim sina''. "Očekujemo show, zabavu i izazov", kažu Adnan i mama Merima za IN magazin. "Povod njegovog prijavljivanja je taj da se meni dogodila ljubav na prvi pogled. Zašto ne bi i njemu.Nikad se ne zna!", dodaje Merima.

Adnan i Merima Avdić (Foto: PR)

Od djevojke koja bi mogla osvojiti njegovo srce, Adnan očekuje da bude iskrena i ozbiljna, a izgled mu nije važan.Da bude slična mami, pegla, kuha, sve. Ja sam odličan u kućanskim poslovima, a cura koju tražim mora biti jednostavna", kaže Adnan.

Mami Merimi pak bitnije su neke druge karakteristike. "Da je dobra,  iskrena, povjerljiva. A ovo drugo više, manje", kaže Merima koja uvjerava da će prema snahi biti dobra. Mama i sin dosta su bliski, ipak među njima katkad ima nesuglasica."Kad dođem izvana na jednu nogu onda se svađamo. To nije dobro, ali slažemo se", govori Adnan.

Prijave još traju!

Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ako ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, a već vam je netko od kandidata zapeo za oko, prijavite se na broj 060 801 802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

 "Drage cure, ovakvog majka ne rađa dvaput. Brzo telefon u ruke i zovite!", poručuje Merima.

Ženim sina (Foto:PR)