Uskoro se vraća na ekrane

Zatvorene prijave za Supertalent

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supertalent, svjetski popularni show koji broji milijune obožavatelja uskoro se vraća na male ekrane. Prijave su zatvorene, a među 2000 prijava samo će neki talenti dobiti priliku pristupiti na audicijama koje se od idućeg vikenda počinju održavati diljem Hrvatske.

Tristotinjak talenata Supertalenta pristupit će na javnim audicijama u četiri hrvatska grada. Svoj talent predstavit će na pozornicama kazališta u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku. Produkcijski tim najpopularnijeg svjetskog TV formata na audicijama će dočekati talentirane natjecatelje koji će se boriti za prolaz u sljedeći krug natjecanja. Oni će morati pokazati sve svoje vještine i talente i njima impresionirati žiri.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Dosadašnje sezone imale su tri člana, a ove godine emisija donosi novo iznenađenje – četvrtog člana žirija. Imena članova žirija saznat ćemo uskoro, no bit će to tim profesionalaca koji će svojim ocjenjivanjem i komentarima donijeti procjenu o talentima i njihovim točkama, te samo najbolje pustiti dalje. Brojni talenti iščekuju svoje DA, te strepe već sada od nadolazećeg X-a stisnutog od strane žirija, no ova sezona donosi i brojne druge novosti koje će začiniti show, a koje ćemo vidjeti već na samim audicijama.

Licencni show naziva 'Got talent', jedan je od svjetski najpopularnijih TV formata, autora Simona Cowella i Kena Warwicka, u produkciji FremantleMedia. Preko 500 milijuna gledatelja uživalo je u Supertalent formatu diljem svijeta, od prvog emitiranja 'Britain’s Got Talent' 2006. godine, do danas. Supertalent je nagrađivani globalni hit koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu. Postao je jedan od najuspješnijih brandova na svijetu i još raste. 'Got Talent' format emitira se u više od 50 teritorija u svijetu, a broj i dalje raste. Show predstavlja plesače, pjevače, komičare, mađioničare, iluzioniste i druge zanimljive talentirane izvođače svih uzrasta. Gdje god je show prikazan, osvaja srca gledatelja. 2014. godine, show je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji talent show na svijetu!

Ovaj iznimno atraktivni i zabavni show se od prve do zadnje emisije odvija pred publikom i za publiku. Hrvatska ponovno, u svojoj četvrtoj sezoni, daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji. Supertalent je u potrazi za neobičnim, nesvakidašnjim, iznenađujućim i maštovitim talentima, a gledatelji će od ovog proljeća show ponovno moći pratiti na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene