Modni trenutak

XD Xenia Design - Imam XD dimenziju SS2014

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon predstavljanja kolekcije na Schwarzkopf Cro A Porter-u, snimljena je kampanja za XD Xenia Design.

Modna dizajnerica i osnivačica ovog brenda, Ksenija Vrbanić, u modnom je svijetu poznata i jedinstvena po inovativnim idejama i tome što je uspjela razinu dizajnirane autorske kolekcije podići na industrijsku, pri čemu se misli na kvantitetu koja omogućava tehnološki visoku kvalitetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Glamur u Los Angelesu I hrvatska zvijezda na crvenom tepihu Oscara!

Njena najnovija kolekcija, za proljeće/ljeto 2014. , koju je predstavila na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u i koja je također predstavljena u većem dijelu svijeta, naći će se od proljeća u 110 trgovina diljem svijeta.  To je do sada najveća narudžba na što je tim koji stoji iza imena XD Xenia Design iznimno ponosan.

Ljeto zahtjeva pojednostavljenje koncepta oblačenja što XD Xenia Design postiže komadima čija dramatičnost ne proizlazi iz ukrasa ili detalja već iz apstraktne siluete. Izvanredne strukture postignute su korištenjem tkanina različitih tekstura. Minimalizam kao stav ovog brenda jasno je izražen kroz jednostavne, ali savršeno skrojene komade. 

Radi se o vrlo nosivoj i funkcionalnoj kolekciji koja se sastoji od puno odvojenih komada koji se mogu međusobno kombinirati i različito stilizirati.  Prevladavaju crna i bijela boja kao baza kolekcije, a uz to, kao naznaka trenda za sljedeće ljeto, intenzivne boje poput kobalt plave, pinky i zelene.

Make up prati neo minimalističku priču same kolekcije pa je tako naglasak na očima na kojima je korišteno puno tuša te su naglašene i gornje i donje trepavice, dok su usta neutralna. 

Kosa je nakon feniranja i peglanja zalizana unatrag kako bi se dobio avangardni efekt.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene