Da je MasterChef uspješan format potvrdile su prve dvije sezone, a za sudjelovanje u popularnom showu kojeg ćemo ovog proljeća pratiti na Novoj TV prijavilo se više od 1700 zainteresiranih.


Prijave su zaključene, a pred produkcijskim timom MasterChefa veliki je posao napraviti predselekciju potencijalnih natjecatelja showa.

U tijeku su prijave za novu sezonu MasterChefa

Vezani članci Slika nije dostupna 'Natjecateljska avantura najviše me koštala!' Slika nije dostupna Radovan Marčić otkrio koje je kulinarske tajne naučio tijekom snimanja Masterchefa

Kreativni tim showa najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju kao i brojna ''ukusna'' iznenađenja.

Jedinstvena TV kuhinja uskoro otvara svoja vrata u trećoj, još uzbudljivijoj sezoni MasterChefa. Tek je za vidjeti koje sve vještine posjeduju brojni kuhari amateri, s kojim talentom raspolažu i koliko su daleko spremni ići u borbi za titulom najboljeg.

U MasterChef 3 ući će TOP 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri.

Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje će produkcija uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

Šime Sušić i Nikola Lesar ponosno već nose titule najboljih kuhara amatera, a uskoro postajemo svjedoci nove potrage za najboljim kuharom amaterom i pobjednikom treće sezone showa MasterChef Hrvatska.

Jedno je sigurno - proljeće 2015. će opet biti u znaku ''masterchefmanije'' - očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kuharski trikovi, kao i najpoznatiji kulinarski stručnjaci od kojih svi imamo priliku puno naučiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook