Vedran Ćorluka prije nekoliko je dana postao viralni hit.

Galerija


Vedran Ćorluka prije nekoliko je dana postao viralni hit.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek" Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka podijelila nikad viđene fotografije s vjenčanja s Ćorlukom i poslala mu emotivnu poruku

Jedan od najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca to je postao nakon objave videa na kojem slavi osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji zajedno sa svojim suigračima, putem kojeg je svojoj zaručnici Franki Batelić poručio nešto jako zabavno.

"Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam", poručio joj je veseli Ćorluka koji je itekako imao razloga za slavlje.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

A na jučerašnjem dočeku u istarskom Rapcu, rodnom mjestu njegove Franke, voditeljica programa Vedranu je morala postaviti pitanje koje je posljednjih dana zanimalo čitavu naciju. "Mene zanima samo jedna stvar ako nam možeš otkriti - jesi li se ti to zdrobio ili nisi?", upitala ga je i nasmijala okupljeno mnoštvo.

Pitanje je od srca nasmijalo i samog reprezentativca, a čuli smo i Franku iz pozadine koja joj je poručila: "Pitaj mene!"

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Bio sam na kavi", poručio je svima Vedran i izazvao oduševljenje, a video je podijelio na svom Instagramu te ispod njega napisao "Pitanje dana".

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

U nekoliko sati, video je pregledan više od 77 tisuće puta, a Vedran i Franka još su jednom pokupili simpatije javnosti.