Za envy room

Njezina ljepota je zapanjujuća - Vanda kao da je izašla iz bajke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanda Winter novo je zaštitno lice eNVy room kampanje za proljetnu kolekciju koja je ove jeseni prikazana na Fashion.hru.

eNVy room nas ovaj put odvodi u jedan sasvim nestvaran i čaroban svijet koji priziva sjećanja na bajke koje smo slušali i voljeli kao mali.

Pogledaj i ovo showbuzz Bravo dečki! OTVOREN SHOWROOM Modno carstvo eNVy rooma u središtu Zagreba

Vanda Winter na audiciji za Stellu - Otpjevala je poznati hit 'da se smrzneš' - 'To je to!'

Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa... samo su neke od asociacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room. Bogata čipka, proljetne boje i ručno vezeni motivi cvijeća neke su od glavnih značajki ove kolekcije čije je zaštitno lice talentirana glumica i zvijezda Stelle Vanda Winter.

Kampanju potpisuje Šime Eškinja koji nam je objasnio inspiraciju fotografije: 'Ova je kolekcija prepuna boja. Kako bi dodatno naglasili taj kolorit dodan je element bajke prisutne kroz bijelu boju koja je ponegdje razbijena crvenim akcentom'

O tome kako su odabrali Vandu za zaštitno lice, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma izjavili su: 'Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Ovo je logičan nastavak naše suradnje'

'Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste seta', rekla nam je glumica i pjevačica Vanda Winter.

Šminku potpisuje Sanja Agić, styling Lea Krpan, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene