Valentina Anaković i njezin partner Ivan u nedjelju će prvi put nastupiti zajedno kao Fusion plesni duo.

Galerija


Valentina Anaković i Ivan zajedno plešu godinu dana.

Vezani članci Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup Natalija Stanisavljević (Foto: Anamaria Batur) Natalija je u sviranje violine zaljubljena od malih nogu i otkriva: "Želim postati ambasadorica hrvatske glazbe"

Upoznali su se u jednom plesnom studiju i kako kažu mnogi su im rekli kako imaju dobru plesnu energiju pa su se na Supertalentu odlučili uvjeriti je li tome doista tako.

Točku koju će izvesti na pozornici Supertalenta nisu dugo pripremali jer, kako kažu, sigurni su u sebe. Valentina se plesom bavi nevjerojatnih 20 godina, točnije od svoje šeste godine. Za razliku od nje Ivan nije doajen i plesom se bavi tek šest godina.

Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr)
Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Do sada nikada nisu zajedno nastupali tako da ćemo u nedjeljnom Supertalentu po prvi puta javno vidjeti njihove zajedničke plesne pokrete i koreografiju koju je za njih osmislila Nina Vidošević. ''Ples mijenja živote. Kako god gledate na ples to je nešto sasvim dublje.'', poručuje Ivan.

Ivan kaže kako ga nije strah žirija dok Valentina poručuje: ''Mene možda malo. Nije da me nekog posebno strah

nego kada se izložite javnosti nečim što radite postoji mogućnost da se nekome neće svidjeti'', međutim postoji mogućnost i da će se mnogima svidjeti.

Hoće li biti tako i kakve će reakcije na njegov ples imati žiri i publika Supertalenta ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.