Trudnički stil

Da stavi običnu vreću na sebe – postala bi hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton nije bez razloga modni uzor ženama diljem svijeta. Njezin stil je u trudnoći postao i popularniji.

Damski stil pravi je odabir za buduću princezu i suprugu princa Williama. Kate Middleton je tako dospjela na listu najbolje odjevenih žena zadnje dvije godine, a otkada je objavila kako čeka svoje prvo dijete Britanke ali i žene diljem svijeta jedva su čekale vidjeti što će sljedeće Kate staviti na sebe.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Vojvotkinja od Cambridgea može birati što želi, pa tako rado nosi dizajnerske komade od kojih joj je nadraži dizajn Sarah Burton koja dizajnira za slavnu modnu kuću Alexandra McQueena. No za svakodnevne obaveze rado bira i pristupačne haljina iz Top Shopa, Asosa, te drugih 'streetstyle brendova'.

>> Nakon haljine od 10 tisuća kuna, sad je odjenula onu od 343 kune!

U GALERIJI pogledajte u kojim se sve haljinama pojavljivala slavna trudnica od samog početka, pa sve dok se njezin trudnički trbuščić već naveliko isticao.

'Kate Middleton ima odličan stil. Volim što nosi ovako kratke haljine u trudnoći. To nije nešto što viđamo svaki dan na trudnicama i uskoro bi mogao postati trend. Ističe da su haljine koje sada nosi mnogo kraće nego one prije trudnoće. To je njezin trik da u trudnoći izgleda seksipilnije', poručila je dizajnerica Melissa Odabash.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene