Film Majstori iluzije (Now You See Me), u režiji Louisa Leterriera (Clash of the Titans), u prvih je deset dana prikazivanja na američkom box officeu dosegnuo zaradu od gotovo 62 milijuna .


Atraktivna je pozadina ovog na­petog trilera čudesni svijet profesionalnih iluzionista. Policija i kriminalci bo­re se za prednost u filmu Majstori iluzije (Now You See Me), koji nas zadivljuje drevnim trikovima i onim sas­vim novima te nas vodi na putovanje koje će redefinirati pojam nemogu­ćeg.

Sadržaj filma Majstori iluzije (Now You See Me)

Vezani članci Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3 Freeman o seksualnom uznemiravanju: "80 godina mog života dovedeno je u pitanje, tužan sam!" Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3 Nakon skandala stigao i komentar glumca: ''To mi nije bila nakana''

Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez.

Skupinu vodi Atlas (Jesse Eisenberg), a publiku će tijekom nastupa zadiviti pljačkom banke u Parizu iz Vegasa, razotkrivanjem kriminalca iz visokih redova i prebacivanjem njegovih milijuna na račune gledatelja, zbunjujući snage čuvara reda i zakona.

Specijalni FBI agent Dylan Hobbs (Mark Ruffalo) odlučan je u namjeri da ih zaustavi, a prisiljen je raditi s Almom (Mélanie Laurent), detektivkom iz Interpola koja mu nije legla od prvog trenutka.

Ne znajući kako dalje okreće se Thaddeusu (Morgan Freeman), koji tvrdi da je pljačka banke u Parizu zapravo sjajno smišljena iluzija. Dylan i Alma počinju sumnjati da skupina ima nekoga izvana i da će im stati na kraj nađu li tu osobu. No tko bi to mogao biti? Ili se zbilja radi o magiji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook