Koristite li Skype često? Uživate u druženje s online prijateljima? Nakon ovog mogli bi ste se zapitati s kim u stvari komunicirate.


Ako ste ljubitelj i korisnik Skypa nakon ovog trailera mogli bi se i predomisliti.

VIDEO Užas, strah, kletva... zbog ovih scena ne želite biti sami doma!

Vezani članci Slika nije dostupna Isprobali su na svojoj koži kako je to pretvoriti se u čudovište iz noćne more Slika nije dostupna Prije 40 godina utjerala nam je strah u kosti - pogledajte kako izgleda danas

Film 'Unfriended' donosi novu dimenziju horrora. Radnja se odvija na kompjuterskim ekranima nakon što na internetu osvane video snimka djevojke koja je malo pretjerala u zabavi. Maltretiranje nakon objavljene snimke djevojku natjera na samoubojstvo i upravo tada kreće niz jezivih događaja.

'Unfriended' nam donosi nova, mlada lica na ekrane,  Will Peltz, Renee Olstead i Shelley Hennig. Film je djelo Timura Bekmambetova, producent je Jason Blum, a film će objaviti Blumhouse Productions zaslužni za hitove poput 'Paranormal activity' i 'The Purge'.

Film kreće u kino distribuciju 17. travnja, a nakon trailera ćete se stvarno zapitati - je li se ovo već dogodilo? Uz sve što se događa u ovom novom virtualnom svijetu treba i pripaziti što se objavljuje na Internetu i na koga bi sve to moglo utjecati - da ne bi film pratio i stvarnost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook